Společenské, klubové akce přes zimu 2023-24

Akce na loděnici v zimě 2023-2024

Krátká informace o akcích, které proběhly a proběhnou v naší klubovně v zimním období. Prostě společenský život přes zimu neumírá…

1.12. proběhla beseda Martin Malce o plavbě a nejen jachtařských reáliích na ostrově Korfu. Skoro 30 členů následně posedělo u několika vzorků červeného vína. Jako vždy když se sejdeme, jsme byli i tentokrát rádi, že byl důvod se sejít a vidět se, na něco pěkného zavzpomínat a nechat se inspirovat.

16.12. jsme s Kubou Košvicou oslavili titul mistra ČR a vítězství v poháru ČR v lodní třídě Fireball. Za celý klub držíme Kubovi palce i v následující sezoně 2024, která pro něj začne již v únoru mistrovstvím světa v Austrálii.

Tradiční Štědrodenní polévka, kterou vaří naši správci areálu Ivoš a Jana, a společné focení i s veslaři (což je vždy velká legrace) tentokrát vychází na neděli, tak se těšíme v neděli 24.12. ve 12:00 na viděnou se všemi!

V sobotu 27.1.2024 proběhne v klubovně Lodních sportů na Rakovci školení rozhodčích. Přesně řečeno školení pro zájemce o roli rozhodčího (tedy pro začátečníky). Kdo ještě zájem neprojevil, může napsat na email martinmalec@seznam.cz.

Ve středu 28.2. nás čeká volební členská schůze našeho Yacht Clubu. Výbor klubu prosí všechny o účast, a kdo má zájem klubu pomoci reálnou prací v jeho výboru tak, ať dá vědět na email info@lsbyc.cz.

V pátek 1.3. se těšíme na besedu Honzy Brettschneidera o jachtařských reáliích v severním Baltu. Nenechme si ujít jeho pěkné fotografie i zajímavé informace z této ne úplně vzdálené, přesto neobvyklé destinace.