POZVÁNKA NA ČLENSKOU SCHŮZI 13.3.2019

Vážení přátelé,
rád bych pozval všechny řádné členy na členskou schůzi Yacht Clubu Lodní sporty Brno, která se bude konat 13.3.2019 v 18 hodin v klubovně na loděnici na Rakovci. Formální pozvánku a formulář plné moci (pro případ, že se nemůžete zúčastnit sami, ale chcete zmocnit někoho jiného, aby za Vás jednal), naleznete ZDE.

Kromě zhodnocení minulé sezóny máme na programu projednání a přijetí nových stanov (pokud si tedy nechceme ponechat ty aktuálně platné, provizorní). Návrh nových stanov naleznete ZDE, (pro úplnost zde naleznete také aktuálně platné stanovy).

Dále musíme zvolit nový výbor a delegáty do sněmu delegátů TJ. Pokud jde o výbor YC, pokud byste měli zájem o práci ve výboru, ozvěte se mi, prosím.

Zvažte také, prosím, kandidaturu do sněmu delegátů TJ. Máte-li zájem, dejte vědět předem, prosím. Umožníte volbu delegátů připravit předem a tím pomůžete zkrátit čas potřebný na volbu.

Pro diskuzi o budoucnosti a směřování YC, případně pro inspiraci a také pro představu, co může obnášet práce ve výboru YC, případně pro zamyšlení, s čím vším lze pomoci, přikládám pěkně zpracovaný dokument Zbyňka Vaculky.

Honza Krejčiřík
předseda YCLSB