Kiss my RS I

Nutno přiznat, že počasí je zmatené jako naši politici. Neví, co by nám vyvedlo za taškařici. Ale my se nenecháme obalamutit a rozhodně se ve velkém počtu a s ještě větším nadšením o víkendu sejdeme na přehradě, abychom si užili jachtařský víkend. Pojedeme závod s koeficientem 7 pro RS Tery a Varea, Fevy mají jenom 3 a stále se pracuje na tom, aby se napravila chybička, která se stala při sestavování CTL a zcela určitě pojedou RS Vision, protože je nejvyšší čas, abychom ty nové lodě pořádně vyzkoušeli. Takže by se měli vzpamatovat všichni ti, kteří se vymlouvají, že nemají na čem nebo s kým jet. Prostě jeďte s námi nebo spolu! Je prakticky dokázáno, že člověk může jet i sám a pravidla to rozhodně nezakazují. Takže neváhejte a zorganizujte si jachtařský víkend! Má být výše zmíněné nepředvídatelné počasí, aneb nebude-li pršet, nezmokneme. V sobotu sice podle předpovědi foukat nemá, zato neděle si to snad vynahradí. Mohli bychom díky tomu v sobotu zorganizovat zajímavý alternativní program.

Přihlášky začínáme přijímat 9:30. V 10:30 to ukončíme a slavnostně zahájíme závod. Pokud nás bude poslouchat počasí, tak v 11:00 bude start první rozjížďky.

Závod je vypsán na oba víkendové dny. Tak se vždy závody jezdily. Uvidíme, co udělá ten vítr a podle toho se bude závodit. Tak všichni, kdo můžete, přijďte!

Prosím kdo se hodlá přihlásit, zkuste předběžně poslat mail. Nejlépe i s lodí a registračním číslem. Tím pádem už budete na přihlášce a bude stačit se jen podepsat. Nebo se alespoň registrujte přes Facebook. Máme vypsánísměrnice a už nachystané přihlášky. Nachystejte si za dospělého dvě, za mládežníka jednu stovku.