O víkendu Brněnský RS Start!

Konečně už i podle počasí začalo tento týden jaro. Taky už byl nejvyšší čas. Ve středu 6. 4. se jel první Prígl Rejs. Původně mělo hrozně moc foukat, nakonec jsme byli rádi, že jsme s odřenýma ušima odjeli jednu rozjížďku. V prvním závodu startovalo 6 lodí, což je pěkné a všichni si zaslouží pochvalu. Ale to není to hlavní. O víkendu se pojede závod s koeficientem 3 pro RS Tery, Fevy a Varea. Takže neváhejte a zorganizujte si jachtařský víkend!

Přihlášky začínáme přijímat 9:30. V 10:30 to ukončíme a slavnostně zahájíme závod. Pokud nás bude poslouchat počasí, tak v 11:00 bude start první rozjížďky.

Podle předpovědi má být prý ošklivě (aktualizace čtvrtek odpoledne – podle poslední předpovědi bude pršet i v neděli). Nám to rozhodně krásný jachting nepokazí. Špatné počasí se totiž obvykle vyznačuje tím, že celkem fouká. A když nás přijde hodně, tak nejenže bude foukat, ale navíc se mezi mraky ukáže i sluníčko. A kdyby se neukázalo, tak si to vynahradíme na baru.

Závod je vypsán na oba víkendové dny. Tak se vždy závody jezdily. V neděli třeba už nebude pršet tolik a tak se zkusíme zařídit podle počasí tak, abychom v sobotu jeli jen tolik rozjížděk, kolik se nám bude líbit a zbytek odjedeme snad za příznivějších podmínek v neděli. Tak všichni, kdo můžete, přijďte!

Prosím kdo se hodlá přihlásit, zkuste předběžně poslat mail. Nejlépe i s lodí a registračním číslem. Tím pádem už budete na přihlášce a bude stačit se jen podepsat. Nebo se alespoň registrujte přes Facebook.