Katalog brigád

Účelem tohoto dokumentu je lépe zorganizovat to ohromné množství práce, kterou si naše loděnice a naše spolková činnost zaslouží.

Celkem se jedná o 3 tabulky/seznamy

 

1) přehled aktuálních úkolů

V tabulce je uveden předmět, termín, počet odhadovaných brigádnických hodin. A jméno koordinátora (osoby z výboru), která podá více informací. Jedná se o ty nejbližší úkoly, které nás pálí.

 

2) roční kalendář brigád

Jedná se o přehled společných brigád, přibližný termín a koordinátor, který brigádu vede. Pozvánky na konkrétní akce budou zveřejněny na našem webu. Tento přehled ti umožní naplánovat si, jak odpracovat svoji brigádnickou povinnost, již na jaře.

 

3) individuální dlouhodobé brigády

mimo společných brigád je možné pomoci klubu jiným způsobem. Nejen splnit svoji brigádnickou, ale i samostatně pracovat, organizovat a motivovat ostatní. Jedná se o pomoc například při organizování táborů, přípravky, tréninků mládeže, údržba a opravy oddílových lodí, pořádání závodů, záchranářská služba na motorovém člunu. Zpravidla se jedná o dlouhodobé úkoly za které ti bude smazána celá brigádnická povinnost. Pokud činnost na seznamu uvedena není, a ty víš, že by našemu klubu prospěla a máš zájem se o tuto oblast starat, tak nás (výbor oddílu) kontaktuj.

 

Soubor: Katalog brigad_2013-09-11