Členům JO TJ Lodní sporty Brno

naše loděnice prošla rekonstrukcí (zateplení, nová okna, dveře apod.). Odborné práce provedla odborná firma, pomocné práce zůstávají na nás. Rádi bychom Vás proto pozvali na brigádu v sobotu 30. listopadu od 9 hodin na loděnici.

Půjde zejména o vymalování a úklid, práce bude dost a vybere si každý: muž i žena, mladý i dříve narozený. Pro ty, kteří tak ještě neučinili se jedná o poslední možnost, jak splnit svou letošní brigádnickou povinnost prací a vyhnout se tak placení neodpracovaných hodin. Podrobnosti o brigádách Vám sdělí brigádnický referent Emil Mitvalský, telefon: 603 268 700, e-mail: mitvalsky@quick.cz. Předem děkujeme za účast.


DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE


Poznačte si do kalendáře důležitá data (jsou předběžná, pro jednotlivé akce budou zaslány samostatné pozvánky)

18. 1. 2003 Členská schůze JO

25. 1. 2003 Členská schůze TJ

22. 2. 2003 Tradiční ples JO Lodních sportů


Dále upozorňujeme na zimní provoz areálu loděnice (od 1.11. do 31.3) a to:

PO 15 – 19

ÚT-PÁ 9 – 19

SO 8 – 18

NE ZAVŘENO



Pomalu je dokončována také nová webová stránka JO, adresa je https://old.lsbyc.cz/, prosíme pošlete nám své připomínky na lsbyc@atlas.cz.


Své příspěvky do zpravodaje LS pošlete na h.krejcirik@volny.cz , nebo na adresu LS do 31.12.2002. Změny údajů (jména, adresy, telefonu, uložení lodě, využití skříňky apod.) zasílejte na jiri.pavlik@cz.ibm.com , (nebo na LS).


Váš výbor JO LS Brno